logo

THE BEST OF PROFESSIONALS


RUNE ROHRBERG, CEO & FOUNDER
RUNE ROHRBERG, CEO & FOUNDER

Rune er uddannet Cand.merc.aud og er daglige leder af Headsup, med over 15 års erfaring indenfor revisionsbranchen, herunder ansættelser hos både Deloitte og KPMG, hvor han både har arbejdet med mindre og mellemstore virksomheder giver det et solidt kendskab til stort set alle brancher. Derudover har Rune via sine tidligere ansættelser et indgående kendskab til de daglige udfordringer som virksomheden står over for. Privat bor Rune sammen med sin kone og 3 børn i Hillerød, fritiden bruges på løbeture og familien.

VEKATESH SRIRAMULU, CTO & FOUNDER
VEKATESH SRIRAMULU, CTO & FOUNDER

Venkatesh er virksomhedens tekniske ansvarlige, derudover har Venkatesh over 6 års erfaring med outsourcing af it til hans hjemland Indien. Hans forståelse af sproget og de kulturelle barrierer gør ham ekspert i nedbrydelse af barrierer. Venkatesh er oprindeligt uddannet læge, og har efterfølgende taget en cand. Techn .soc. fra Roskilde universtitetscenter. Privat bor Vekatesh sammen med kone og barn I Kokkedal, fritiden bruges på venner og familie.

KAMAL RAJ, CEO HEADSUP INDIA
KAMAL RAJ, CEO HEADSUP INDIA

Kamal er uddannet revisor i Indien med titlen Chartered Accountant, og er daglig leder af vores kontor i Chennai. Kamal har over 20 års erfaring med revision af store internationale klienter, samt ledelse af bogholderiservice afdeling i Indien. Privat er Kamal bosat i Chennai, sammen med kone og barn, fritiden bruges på venner og familie.